Ursitoare Nunta

Ursitoare nunta 2Ursitoarele pot fi invitate si la nunta, sau chiar la nunti de argint, pentru a le fi alaturi celor doi miri pe noul drum impreuna si pentru a intari si mai mult soarta pe care, desigur, tot ele le-au menit-o, atunci cand cei doi erau niste copii… Acum ca destinul s-a implinit si cei doi sunt impreuna asa cum le-a fost scris in stele, zanele vin sa aduca noi daruri pentru ca viata mirilor sa fie incununata de iubire, speranta, incredere, noroc si bogatie.

Ursitoarele apar intotdeauna dupa miezul noptii, dupa ce mireasa care a fost furata este adusa inapoi sotului ei.  Doamnele si in special mireasa vor avea parte de o surpriza: un dansator special pentru ele! Apoi urmeaza surpriza pentru domni, si mai ales pentru mire, care, spre surprinderea tuturor… nu va fi gasit! Cine l-a furat pe mire? Asta ramane sa aflati de la o dansatoare de cabaret care vine sa negocieze cu mireasa… si care o va supune unor probe foarte amuzante in schimbul rascumpararii sotului… Desigur toata lumea va fi curioasa sa afle unde si cum s-a distrat ginerele furat… si daca mai merita el intr-adevar surpriza pe care o pregatisera zanele.

Spectacolul cu zane are o durata de 30 de minute, in care veti avea parte de ursita, de dans, de teste amuzante pentru miri, de multe surprize si multa voie buna. Puteti opta pentru varianta cu dansator pentru mireasa si dans-supriza pentru nas si mire, sau pentru varianta fara dansator pentru mireasa si unul sau doua dansuri pentru mire, nas si pentru toti burlacii invitati la petrecerea de nunta!

Ursitoare nunta 5

Comentariile nu sunt permise.

Loading...