Servicii diverse

1. Aranjamente locatieAlaturi de serviciile de animatie pentru copii si programele artistice cu ursitoare la botez, mot sau nunta, va putem oferi o gama larga de alte servicii, pentru ca evenimentul pe care il organizati sa fie exact asa cum vi-l doriti! Colaboram cu fotografi, cameramani, dj, locuri de joaca si restaurante si putem oricand sa va recomandam pe cineva in functie de exigentele si cerintele voastre. Suntem pregatiti sa ne implicam cu entuziasm, flexibilitate si idei fantasmice in organizarea evenimentelor voastre!

Va rugam sa ne contactati pentru o oferta de pret personalizata!

 

Produse si servicii pe care vi le putem oferi sau asupra carora va putem consilia:

Coordonator eveniment – Alege un profesionist care sa se ocupe de buna desfasurare a evenimentului, in functie de complexitatea acestuia!

Hostess – Intampina invitatii sau clientii intr-un mod placut si intretin buna desfasurare a evenimentului. In functie de tipul evenimentului, pot avea o tinuta clasica sau pot fi costumati in personaje de poveste.

Aranjamente locatie – Decor masa prezidiu, huse si fete de masa, covor rosu, suport de lumanari si arcada din fier forjat imbracata la alegere! Aranjamente florale si aranjamente din baloane cu sau fara heliu, cu sau fara mesaje inscriptionate. Servicii si decoratii Biserica la nunta si la botez. Marturii, artificii, candy bar si alte accesorii.

Decoratiuni si accesorii pentru petreceri copii – Artificii, baloane cu sau fara heliu, exploder, confetti, servetele, farfurii, pahare, fete de masa, banner, coifuri, suflatori si alte accesorii.

Foto si video pentru orice tip de eveniment. Oferte low cost, mediu si premium. Recomandare in functie de pachetul dorit!

Sonorizare si Dj pentru petreceri tematice, aniversari, majorate, nunti, botezuri, evenimente private, receptii, congrese, lansari firme etc. Oferte low cost, mediu si premium.

Fantana de ciocolata

2. Aranjament fluturasi

Comentariile nu sunt permise.

Loading...