Hai la joaca la Atelierul de Joaca!

Unul dintre locurile noastre de joaca preferate este Atelierul de Joaca, un loc foarte dragut de creatie si distractie! Situat in apropiere de Mall Vitan, locul de joaca se preteaza copiiilor de toate varstele, inclusiv celor mai mari, intrucat este dotat cu sistem de karaoke si masa de fotbal. Nici parintii nu sunt neglijati, si ei au camera lor de „joaca” cu vizibilitate asupra intregului spatiu.

De ce ne place noua la Atelier? Pentru ca atmosfera vesela si prietenoasa se simte chiar de cum treci pragul, pentru ca petrecerile si programele noastre de animatie ies intotdeauna grozav, pentru ca am cunoscut multi copii simpatici cu care ne-am imprietenit… si pentru ca acolo exista microfon, astfel ca munca ne este mult usurata 🙂

De ce ti-ar placea tie la Atelier? Ei bine…, acum discutia devine mai ampla! In primul rand, iti va placea fiindca iti vei vedea copilul fericit! Chiar de cum vei intra, vei simti ca ai pasit intr-o alta lume. Apoi, te va surprinde placut faptul ca aici tu si copilul tau veti fi considerati prieteni si parteneri de distractie, si nu clienti. Te vor incanta cu siguranta muzica, mancarea, jocurile, animatorii si distractia, la care esti invitat sa participi si tu alaturi de cei mici. Dar mai bine vino sa te convingi singur de tot ce-ti povestim noi!

Pe langa petreceri pentru copii, la Atelier se organizeaza ateliere si cursuri! Deocamdata s-a deschis cursul de limba engleza, dar vor urma si altele, din ianuarie poate chiar un curs de actorie unde vom fi noi profesorii!

Si pentru ca luna Decembrie se apropie cu pasi foarte rapizi, trebuie sa stii inca de pe acum ca aici il vei gasi pe Mos Craciun!  La Atelierul de Joaca poti sa organizezi petreceri specifice sarbatorilor de iarna, cu Mos Craciun, spiridusi si Craiasa Zapezii. Poti sa inviti toti prietenii sau colegii de gradinita ai micutului tau, iar Mosul va veni sa asculte cu nerabdare poeziile si cantecelele pe care copiii le-au pregatit pentru el. Atentie insa! Ar fi bine sa inveti si tu cate ceva, si astfel vei fi recompensat… cu multe zambete si voie buna si, cine stie, poate cu vreun cadou surpriza din partea Mosului!

Un răspuns la Hai la joaca la Atelierul de Joaca!

  1. claudia krupenschi spune:

    Confirm tot ce scrie aici, in calitate de parinte al copilului Vladimir de 3 ani sarbatorit la Atelierul de joaca! Ne-am simtit cu totii,, mici si mari, excelent,(iar mamicile s-au distrat copios cu Spiderman, )!! glumesc, iar asta nu dovedeste decat ca intr-adevar acest loc a fost gandit si amenajat de 2 oameni speciali, deschisi, veseli,, curati si sufletisti in tot ce fac! Si le dorim ca acest entuziasm si dedicare sa nu ii parasesca niciodata, pentru ca entuziasmul se simte si se transmite!,

Loading...